Kotiin palattu väsyneenä,mutta onnellisina...

Aamu alkoi unisena huonosti nukutun yön jälkeen. Ihmiset humppasivat aamyölle hotellissa ja minä kamppailin yöni rytmihäiriöitteni kanssa ja koetin saada pumpun tilsimään omaa rytmiään.Kylmä näyttely aamu,aurinko jaksoi välillä paistaa ja meni jälleen pilveen. Aika kului omaa vuoroa odotellessa mukavasti muiden Leo immeisten kanssa jutusteltaessa ja vinkkejä saadessa.Näyttely sujui hyvin pieniä mamman kommelluksia unohtamatta ;) (noloa). Pontushan oli hyväkäytöksinen mitä nyt hieman löysi maasta muuta mukavaa, kuin että olisi  keskittynyt seisomiseen. :). Kato oli käynyt Leppäviralla 11 Leoa vain yhteensä. Pontevan luokassa eli nuorissa  yhteensä 3 Leoa.

Tuomari minusta mukava ja asiallinen. Perusteli miksi arvostelee näin ja näin. Jututti minua hetken verran ja antoi hyvää palautetta Pontevasta ja myös niitä miinuksiakin.Pontus on hitaasti kehittyvää sorttia. Pitää antaa kehittyä rauhassa. Erittäin suuri hyvin urosmainen puolitoista vuotiaana, vielä kehittymätön ja ilmava. Hyvä pää ja ilme jne. T- tuli. Mutta näin tällä kertaa. mamma kuitenkin aina ylpeä pontevasta tuli mitä tuli.

Pontus sai peuhata mökillä ja kirmasikin kuin lehmä laitumella taka koivet ilmassa :))... Sain myös uuden kaverin kylkeeni ...:( savolainen punkki takertui minuun ja halusi tehdä lähempää tuttavuutta kanssani !!! Ei käynyt punkki muutti viemäriin alku huudon jälkeen ykäh... Pontus sai myös annoksen pieniä kaksijalkaisia,kun itselläni niitä ei ole.Oi aivan innoissan että jee kivaa kavereita jotka tuoksuu hyvälle ruoalle ;))

Ja tiedoksi kaikille, että vanhempi mies näyttelysissä mukanani ei ole siippani  vaan isäni... Makeet naurut sain jälleen aiheesta hihiiii..:)))) Onhan se isälleni imartelua,kun hänellä nuori nainen  ...heheheh. Kyllä sen sit huomaa kun mullakin on joskus se oikee siippa...Tällä menolla ei koskaan ;) En usko että on monta miestä joka haluu Leo hullun naisen jonka haaveena on 9 Leoa :)

 

Onnea kaikille menestyneille :)

T- tyydyttävä

 

570831.jpg

 

570835.jpg

571859.jpg

Ihanaa vettä...

588492.jpg

Kirmaa kuin lehmä laitumella ;)

588491.jpg

588494.jpg

588496.jpg