Eilen tuli lunta tuutin täydeltä... Oltiin aamulla mamman kanssa yli tunnin lenkillä... Molemmat nauttivat lumesta... Illal se sitten muuttuikin sohjoksi ja märäksi yökh...

Viime la treeneistä en olekkaan ehtinyt kirjoittaa...

Elikkäs arki tottis.

Harjoitus:

Odotetaan kädet sivuilla. Koira katsoo silmiin JEP (sana)->Nami palkka.Tarkoituksena on käyttää operanttia ehdollistamista. Verrattavista naksuttimen naksuun. Mutta sana on aina mukana...

Vetämättä hihnassa:

Kuppiin makupaloja ja kuppi asetetaan kohtaan määränpää. Elikkä nyt hallin toinen puoli.Koira saa namit kupista,kun kävelee remmissä vetämättä. jos vetää täyskäännös  saksan sotilaalliseen malliin. Ja paltaan lähtöpisteeseen.

Mähän en periaatteessa vedä... Kävellä löntystelen... Mutta jos oikeen iiihna haju niin silloin vetäsen... Elikkä mamma haluu yrittää kitkee tän pois.

Torstain treenit-> Tottis liikeet

Sivulle tulo. Uusi versio. Noin puolituntia harjoteltiin.Lopulta vähennettiin käden apua. Käsi tekee enään vain pienen liikkeen. Olkavarsi ei liiku.

Sivulle tulo ja siitä seuraamis liike. Aloitetaan yhdellä askeleella. Liitetään sana seuraa ja vahviste JEPH (sana) nami palkka.

Treeneissä mulla on virtaa ja olen aivan innoissani. Mamma on tyytyväinen,että jollain tavalla toimin kentällä ja opinkin jotain.

Keltaista vaaraa ollaan harjoteltu viimeaikoina... Joka paikassa se tuntuu olevan mukana ;)

1259551.jpg

Ihania hajuja...

1259554.jpg

 

1259585.jpg